Kineski premijer pozvao na napore za provedbu strategije nadogradnje pilot zona slobodne trgovine

Foto: Xinhua

Kineski premijer Li Qiang pozvao je na napore za provedbu strategije nadogradnje pilot zona slobodne trgovine i aktivno provođenje novih istraživanja otvaranja na visokoj razini kako bi se napravili novi pomaci i akumuliralo novo iskustvo.

Li je poziv uputio dok je istraživao izgradnju pilot zona slobodne trgovine u Šangaju u istočnoj Kini tijekom srijede i četvrtka.

Naglasio je nastojanja za aktivno unaprjeđenje otvaranje u širem opsegu, na širim područjima i na dubljoj razini te ostvarenje većeg napretka u stvaranju otvorene funkcionalne platforme, industrijske ekologije i poslovnog okruženja.

Prekogranični protok i upravljanje podacima trenutno su predmet velike brige za sve strane, rekao je, pozivajući poduzeća da akumuliraju praktično iskustvo kako bi država poboljšala relevantne sustave i opskrbu.

Tijekom proteklog desetljeća od uspostave, pilot zone slobodne trgovine unaprijedile su dubinsku provedbu glavnih strategija, igrajući važnu ulogu u kineskoj reformi i otvaranju, rekao je Li.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.