29 C
Osijek
Utorak, 21 svibnja, 2024.

O nama:

Osnovana 2009. godine agencija Osijek Danas sastoji se od Media ortaka, obrta za marketing i reklamu.

Naša specijalnost je izrada kompletnih rješenja – od oglašavanja na radijskim postajama s nacionalnom i lokalnom koncesijom, u tiskovinama, oglašavanje na televizijama, outdoor oglašavanje diljem Slavonije i RH, pa sve do digitalnog marketinga te stvaranja idejnih i grafičkih rješenja, audio i tv spotova.

Uspješno poslujemo u Hrvatskoj, ali i zemljama EU-a te diljem svijeta, gdje smo stekli zavidno iskustvo i partnere na polju marketinga i medija. Osiguravamo pripremu i provedbu jednostavnih i složenih projekata (  EU fondovi, nacionalni izvori, međunarodni natječaji)  ) te usluge promidžbe i vidljivosti.

Oglašavanje
Marketing
Projekti

Zašto je dobro surađivati s nama?

Tijekom posla obraćamo pažnju na najsitnije detalje, te se trudimo u potpunosti ispuniti želje i zahtjeve klijenata. Budući da ništa ne prepuštamo slučaju jer u potpunosti vladamo područjem na kojem djelujemo i vjerujemo u ono što radimo.

Zašto smo drukčiji?

Zbog kreativnih rješenja i velikog iskustva koje smo stekli i koje želimo prenijeti na naše klijente. Strastveni smo u obavljanju svog posla, pokušavajući uvijek pomaknuti vlastite granice gdje god je to moguće.

Posebno smo ponosni na:

Organizaciju javnih manifestacija – Najveće Uskrsno gnijezdo na svijetu i dr.

Suradnja s CRI – Kineski državni radio

Suradnja s veleposlanstvima Kine, Ukrajine, Češke, Australije, Japana

Pilot projekt e-voting u RH