Susret ugode održat će se u subotu 5. siječnja 2019., s početkom u 12:00 sati, u Muzeju Slavonije, na adresi Trg Sv. Trojstva 6.

Poštovani prijatelji, srdačno vas pozivamo na “Susret ugode” u društvu  intendanta Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku gosp. Božidara Šnajdera i voditelja, Vladu Pesta, turističkog vodiča i zaljubljenika u osječke priče. Gosp. Šnajder je rođeni Osječanin, inače pravnik po struci, koji posljednjih 28 godina živi poslanje nacionalne, kazališne kuće.

Šnajder će se od HNK u Osijeku oprostiti s završetkom kazališne sezone 2018./2019. nakon čega odlazi u mirovinu. Saznajte više o radu intendanta, ljubavi prema kazalištu, ali i velikoj odgovornosti i odvažnosti s kojima je Šnajder godinama pristupao svojem poslu. Susret ugode održat će se u subotu 5. siječnja 2019., s početkom u 12:00 sati, u Muzeju Slavonije, na adresi Trg Sv. Trojstva 6. Vlado Pest je veliki zaljubljenik u priče grada Osijeka.

Oduvijek tvrdi kako je Osijeku potrebno organizirati više različitih kulturnih događanja ne bi li naš grad postao prepoznatljiv i autentičan. Iz tog razloga gospodin Pest, u suradnji s Muzejom Slavonije, spaja sugovornike s raznolikim temama o gradu, kulturi i životu, u sklopu “Susreta ugode”. Događaj organizira “Udruga za poljepšavanje grada – moj Osijek” u suradnji s Muzejom Slavonije. Ulaz na događaj je besplatan.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.