Nakon sjednice Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, Ministarstvo turizma dodijelilo je gradu Osijeku bespovratna sredstva za projekt uređenja gradskog kupališta Copacabana u iznosu od394.000 kuna.

Ugovor je s Ministarstvom potpisala zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš koja je danas u razgovoru s novinarima pojasnila detaljnije o kakvom je projektu riječ.

Ukupna vrijednost projekta uređenja popularne osječke Kopike je milijun kuna, od čega je Ministarstvo osiguralo gore navedeni iznos, dok će ostatak namiriti sam Grad.

Projektom je predviđeno temeljito uređenje 400 metara obale koja je u dosta lošem i derutnom stanju, postavljanje solarnih tuševa i solarnih klupa te postavljanje novih svlačionica.

One koji ni na kupanje ne mogu bez svog omiljenog gadgeta – pametnog telefona, obradovat će vijest da će od iduće sezone na Kopiki biti postavljeni punjači za mobitele(također na solarni pogon), a bit će im omogućeno i brzo surfanje uz besplatni wi-fi.

Gamoš je navela kako nije riječ o prezahtjevnim radovima te očekuje, ako sve bude išlo prema planu, da Kopika zasja u potpuno novom sjaju već do početka iduće kupališne sezone.

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.