U četvrtak,  24. siječnja 2019. od 19:00 do 22:00 sata,  u Info-centru za mlade Osijek (Kralja Zvonimira 15) organizira  se  Večer društvenih igara (“Gejmanje”).

Info-centar za mlade Osijek udružio je snage s inicijativom mladih Hangout i udrugom Klub Titan Atlas i poziva mlade na igranje društvenih igara. Društvene igre su odličan način druženja i provođenja slobodnog vremena. Uz to, one potiču kreativnost i želju za pobjedom, a neke od njih su i sjajna prilika za učiti i uvježbati engleski jezik.

Klub Titan Atlas predstavit će  neke od modernih društvenih igara (kao što su King of Tokyo, Ticket to Ride) koje će svi prisutni moći i zaigrati.

Zainteresirani se mogu pridružiti drugim igračima ili povesti svoju ekipu za igranje. Možete zaigrati neku od igara koje će se predstaviti, a možete ponijeti i svoju.

Prethodna prijava nije potrebna.

Inicijativa za druženjem mladih ‘’Hangout’’ nastala je od strane mladih, a podržana je od strane osječkih udruga: PRONI Centar za socijalno podučavanje/Info centar za mlade Osijek, Agencija Lokalne Demokracije Osijek i ISKRA waldorfska inicijativa. Ciljevi Hangout susreta su umrežavanje, učenje nečeg novog i kontinuirani razvoj uz poticanje na izlazak iz “zone komfora”.

Kroz projekt Info-centara za mlade i rada s mladima, te volontiranje, uvidjeli smo potrebu za kontinuiranim neformalnim druženjima mladih, kojih trenutno u Osijeku nedostaje te je danas Hangout projektna aktivnost projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.