U subotu, 16. veljače u 18 sati Dječje kazalište Branka Mihaljevića ugostit će Petricu Kerempuha – tajnog agenta, predstavu Kontrast teatra koja na zabavan i publici blizak način tematizira tradicionalnu priču o Petrici Kerempuhu.

Petrica je veseljak, protuha i obješenjak koji svirajući lutnju putuje svijetom i tako sasvim slučajno postaje tajni agent na važnom povijesno-političkom zadatku. Predstava prafrazira povijesne i fiktivne likove koji postaju akteri u ovoj veseloj zgodi prožetoj po različitim dijelovima Hrvatske.

Igraju Andro Damiš, Bojan Ban, Matko Buvač, a predstava je nastala kao završni ispit iz lutkarstva na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku pod mentorski vodstvom Hrvoja Seršića, sumentori su Katarina Arbanas i Tamara Kučinović, lutke i scenografiju osmislila je Miriam Horňáková uz mentoricu Riju Trdin, dok je za glazbu bio zadužen Karlo Bernik.

Ulaznice za subotnju izvedbu, po cijeni od 20 kuna, možete kupiti i rezervirati radnim danom od 8-15 sati na blagajni kazališta, telefonom na 501-485 ili mejlom na marketing@djecje-kazaliste.hr.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.