Izuzetno uspješnu i aktivnostima bogatu 2018. godinu HNS grada Osijeka zaključio je Izvještajnom skupštinom. Koalicijski rezultat od 17% na izborima za Vijeća mjesnih odbora i osvojena 22 vijećnička mjesta kruna su protekle godine u kojoj je HNS-ova obitelj u gradu postala brojnija za 163 nova člana i dva nova ogranka, naglašeno je.

Došao sam dati podršku našem kandidatu Stjepanu Čuraju i cijelom članstvu zahvaliti za sve što radi za HNS. Moramo pokazati da smo i prošlost i sadašnjost i budućnost hrvatske politike – i to one najbolje, rekao je pozdravljajući svoje kolege i prijatelje, predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak.

– Čestitam za odličan posao, a kruna toga je rezultat mjesnih izbora u kojeg je svatko od nas utkao dio svoga rada, želje i ljubavi prema HNS-u, rekao je saborski zastupnik i trenutačno jedini kandidat za Europski parlament iz Slavonije i Baranje Stjepan Čuraj. Protekli mjesni izbori još su jedan pokazatelj da nas nitko „ne vuče“. Osijek sada trebamo ozbiljno staviti na europsku kartu, a prilika je već 26. svibnja kada svog zastupnika i sugrađanina možete poslati u Europski parlament, zaključio je Čuraj zahvalivši stranačkim kolegama na povjerenju i podršci.

Svojoj stožernoj organizaciji na uspjehu je čestitao i predsjednik županijskog HNS-a Vinko Ručević izrazivši nadu da će i ostale podružnice slijediti primjer osječkih HNS-ovaca.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.