Premijera Dramskog studija za osnovnoškolce Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića.

U petak, 14. lipnja u 18 sati svoju je produkciju pod nazivom „Priče o sebičnom divu & malom princu“ izvela mlađa skupina Dramskog studija.

Riječ je o lektirnom naslovu koji su „dramci“ ispričali s puno ljubavi i predanosti. Priča o sebičnom divu govori o njegovoj sebičnosti i otuđenosti od ljudi, a priča o Malom princu je priča o nedostatku ljubavi i njezinom pronalasku, usamljenosti. No opet, zajednička je otuđenost od ljudi.

„Na svu sreću nama je zajedničko da nismo otuđeni od ljudi, svoje publike, nego ćemo radosno ispričati ove dvije bajke na svoj način.

Dramatizaciju kod „sebičnog diva“ obradili su kroz rad i improvizacije dok su po dramatizaciji Jasne Horvat ispričali priču o najposebnijem princu“ – napisala je u programskoj knjižici voditeljica studija Lidija Helajz.

U izvedbi su igrali: Nika Kolarić, Veronika Šuster, Jona Linardić, Marija Lendić, Una Vidaković, Frano Pranjić, Filip Đukarić, Julia Jurić, Maja Lena Milojević, Nikša Tankosić, Larisa Hanaftaler, Tena Madunić, Marta Srnka, Nea Kučan, Marta Zelić, Benjamin Kardum, Mila Krivić, Dunja Dragić, Pothraški Ema, Tara Vuković, Lana Krešo, Eva Jeršek, Lorena Prološčić Radman, Wiliam Kačavenda, Ana Jukić, Franka Smoje, Nea Vidaković, Marko Arnaut, Anamarija Klaić, Mari Mlinarević.

Voditeljica Dramskog studija je Lidija Helajz, a asistentica Areta Ćurković.

Video clip:

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.