Pružite Vašim najmlađima nezaboravnih 7 dana učenja kroz igru u dalmatinskom mjestu Zaostrog na Makarskoj rivijeri.

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska udruga za igo i Hrvatski go savez organiziraju međunarodni ljetni kamp za djecu od 10 do 14 godina, tijekom kojeg će ona imati priliku naučiti nešto više o kineskom jeziku i kulturi te se ugodno zabaviti sa vršnjacima, igrajući i natječući se u kineskoj društvenoj igri weiqi.

Uz učenje kineskog jezika i weiqija, uz brojne kulturne i sportske aktivnosti, djeca će provesti sedam dana u multikulturnom okružju jer će na kampu boraviti njihovi vršnjaci iz drugih zemalja. Pravi način da Vaši najmlađi upoznaju nove prijatelje iz cijele Europe.

Dan u kampu
Program se sastoji od jutarnjih i poslijepodnevnih aktivnosti tijekom kojih djeca borave na jezičnim, kulturnim, likovnim, sportskim ili storytelling radionicama. U program su uključene radionice kineskog jezika tijekom kojih djeca istražuju kamp i okolicu, radionice taijija za tjelovježbu uma i tijela, radionice i natjecanja u kineskoj društvenoj igri weiqi, radionice kineske kaligrafije za učenje lijepog pisanja kineskih znakova, likovne radionice za otpuštanje kreativnog duha i radionice pripovijedanja priča iz kineskih davnina. Kamp je idealna prilika za djecu da, okružena morem i zelenilom, upoznaju kineski jezik i kulturu, igraju kineske društvene igre i druže se s ostalih 80-ak vršnjaka.

Cijena kampa
Cijena kampa iznosi 1.980,00 kuna po osobi i uključuje:
– 7 punih pansiona sa smještajem u klimatiziranim višekrevetnim sobama sa zasebnom kupaonicom ili u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama koje dijele kupaonicu
– prijevoz putničkim autobusom Zagreb-Zaostrog-Zagreb
– tri glavna obroka, užina i voće koje će biti dostupno kroz cijeli dan
– korištenje prostora, pomagala i rekvizita unutar objekta
– sportske i rekreativno-zabavne sadržaje
– zdravstvenu zaštitu u hostelu
– osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

Termin održavanja: 1.7.2019. – 8.7.2019.

Prijave su otvorene do 23. lipnja 2019. godine. U prijavi je potrebno navesti ime i dob djeteta i kontakt podatke roditelja, kao i dodatne informacije vezane uz dijete ukoliko je potrebno (npr. posebna prehrana). Prijave se zaprimaju na e-mail jvrhovski@unizg.hr.
Plaćanje je potrebno izvršiti do 26. lipnja 2019. godine.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.