Osječki sajam organizira 22. OSJEČKI JESENSKI SAJAM, koji će se održati od 04. – 06. 10. 2019., na sajamskom prostoru Pampas, u Osijeku.

Program sajamske priredbe čini poljoprivreda, prehrana, autohtoni proizvodi našeg zavičaja, graditeljstvo, stanovanje i ekologija.

Na sajmu će na izložbenim prostorima biti prezentirane mogućnosti i dostignuća:

Pčelarske proizvodnje u našoj regiji organiziranjem 24. Nacionalnog ocjenjivanja kvalitetnih sorti meda (u organizaciji HGK ŽK Osijek i suradnji s Prehrambeno-tehnološkim fakultetom u Osijeku), pčelarske izložbe, stručnih predavanja s aktualnom temom o pčelarstvu u organizaciji s pčelarskom udrugom „Pčela“ i Pčelarskim savezom Osječko-baranjske županije, te obilježavanje 140 godina postojanja udruge – najstarijeg pčelarskog društva u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe.

Ženskog poduzetništva organiziranjem 6. Izložbe ženskog poduzetništva pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, gdje će žene poduzetnice imati prigodu prezentirati svoje djelatnosti, proizvode i usluge, kao i mogućnosti za razvoj i širenje.

Braniteljskog poduzetništva organiziranjem 3. Izložbe braniteljskog poduzetništva pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije.

Gospodarstvenici Mađarske svojim će nastupom i sudjelovanjem na bilateralnim poslovnim susretima s gospodarstvenicima i obrtnicima naše regije, nalaziti nove mogućnosti za proširenje međunarodne robne razmjene i jačanje poslovnih i prijateljskih veza. Nastup gospodarstvenika i organizacija događaja realizira se u suradnji s CEED (Central European Economic Development) uredom u Osijeku.

Gospodarstvenici, obrtnici i OPG-ovi općina, LAG-ova naše i susjednih županija u organiziranom grupnom nastupu prezentirat će gospodarski potencijal svojih lokalnih zajednica.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.