Svečanost pokretanja na kojoj je predstavljena inovativna primjena 5G+8K/4K/VR tehnologija koje će biti predstavljene na Gala programu za Blagdan proljeća će 14. siječnja biti održana u Pekinškom medijskom centru. Predsjednik Kineske medijske grupe Shen Haixiong će prisustvovati na svečanosti.

Glavna lokacija i pod lokacije gala programa su potpuno pokrivene 5G mrežom. Kineska medijska grupa će promijeniti 5G+8K tehnologiju radi realizacije snimanja s više kamera i produkcije 8K gala programa.

Tijekom svečanosti pokretanja će 8K slike glavne i pod lokacija Gala programa za Blagdan proljeća biti prenošene 5G mrežom, dok je predstavljena i tehnička primjena videa. Prezentacija je pokazala kako VNIS tehnologija ostvaruje interakciju između voditelja i gostiju.

Kineska medijska grupa je aktivno promicala inovativnu primjenu tehnologija kao što su 5G, 4K/8K, VR i UI, upotrebljavajući gala progam kao platformu. Upotrebljava inovativna audio-vizualne tehnologije za dovođenje novih iskustava gledateljima.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.