Xi Jinping, generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK), istaknuo je jačanje provjere i nadzora provođenja vlasti te je zahtijevao konzistentnost u potpunom i strogom upravljanju Partijom.

Xi, također kineski predsjednik i čelnik Središnjeg vojnog povjerenstva, je navedeno izjavio kada je držao govor na četvrtoj plenarnoj sjednici 19. Središnjeg povjerenstva za disciplinsku inspekciju KPK održanog u Pekingu u ponedjeljak.

Također je istaknuo pridržavanje i unapređenje partijskih i državnih nadzornih sustava, dodajući kako će napori osigurati da se partijske linije i politike vjerno slijede i pružiti snažno jamstvo u osiguravanju pobjede u izgradnji umjereno prosperitetnog društva u svakom pogledu i borbi protiv siromaštva.

Partija je pronašla uspješan način za rješavanje vlastitih problema ostajući na vlasti dugo vremena i izbjegavajući povijesni krug uspona i padova te je uspostavila niz učinkovitih sustava za nadzor moći i provođenje discipline i zakona, rekao je.

Xi je naglasio jačanje političkog nadzora za osiguravanje provedbe institucija, pozivajući na posebne napore za ubrzanje nadzora u vezi zadataka za osiguravanje pobjede u izgradnji umjereno prosperitetnog društva u svakom pogledu i borbi protiv siromaštva.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.