Manifestacija “Dani poslova u turizmu” u sklopu “Regionalne konferencije tržišta rada Slavonije, Baranje i Srijema”, održat će se u petak, 17. siječnja, u osječkoj Sportskoj dvorani Gradski vrt s početkom u 10 sati.

“Dani poslova u turizmu“ zajednički je projekt koji već četvrtu godinu okuplja brojne poslodavce iz turističkog sektora i nezaposlene zainteresirane za rad u turističkoj sezoni. To je i prilika da brojni poslodavci predstave otvorena radna mjesta i povežu se s nezaposlenim osobama koje se tako na jednom mjestu mogu informirati o mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere u turizmu.

Manifestaciju će otvoriti Josip Aladrović, ministar rada i mirovinskoga sustava i Gari Capelli, ministar turizma, a potom će sudjelovati na „Regionalnoj konferenciji tržišta rada Slavonije, Baranje i Srijema“.

Također, istog će se dana na Fakultetu Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku održati konferencija s temom „Suradnja jedinica lokalne uprave i poslodavaca s Ministarstvom rada i mirovinskoga sustava”, s početkom u 13 sati.
Na konferenciji će ministar Josip Aladrović sa suradnicima predstaviti novosti u mjerama aktivne politike zapošljavanja, ukidanje kvotnog sustava za zapošljavanje stranaca i rad Europskog socijalnog fonda.

“Dani poslova u turizmu” održat će se i 22. siječnja u Zagrebu te 31. siječnja u Splitu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.