Danas je Stara godina kineske lunarne Nove godine. Televizijska gala program za 2020. Kineske medijske grupe se emitira uživo od 20:00 večeras.

Gala program sadrži pjesme, plesove, mađioničare, akrobate, operu, kung-fu i druge zanimljive nastupe u trajanju od četiri sata sve do dolaska lunarne nove godine.

Voditelji Kineske medijske grupe Bai Yansong, Kang Hui, Shui Junyi, He Hongmei, Hai Xia i Ouyang Xiadan su u posebnom novom dijelu pod naslovom Most ljubavi odali počast medicinskim profesionalcima koji se bore protiv koronavirusa.

Kolektivno su uzvikivali “Hajde Kino” kao želju da se svi Kinezi ujedine radi pobjede nad virusom.

Ovaj privremeni dodatni program je putem Gala programa za Blagdan proljeća, najglednije televizijske gale u Kini, kineske gletaditelje upoznao sa znanosti preventive protiv koronavirusa i istovremeno je izrazio zahvalnosti svim našim prijateljima koji su pratili kinesku situaciju oko ove nove bolesti te ohrabrio povjerenje stanovništva u borbu protiv bolesti upale pluća.

Ovogodišnji gala program uživo za Kinesku novu godinu je u pogon stavila najnoviju tehnologiju. 5G mreža potpuno pokriva glavne i pod lokacije gala programa. Kineska medijska grupa je primijenila 5G 8K tehnologiju kako bi ostvarila snimanje s više kamera i emitirala visoko kvalitetan gala video.

Kineska medijska grupa je aktivno promicala inovativnu primjenu tehnologija kao što su 5G 4K/8K VR, upotrebljavajući gala progam kao platformu. Upotrebljava inovativna audio-vizualne tehnologije za dovođenje novih iskustava gledateljima.

Gala program za Blagdan proljeća 2020. se prenosila uživo na preko 600 medijskih platformi diljem svijeta i Kinezi u cijelom svijetu mogu zajedno uživati u ovoj kulturnoj proslavi.

U Kini je okupljanje i gledanje novogodišnjeg gala programa postalo običaj koji svaka obitelj prati već više 30 godina. Novogodišnja televizijska gala je od 1983. postala obavezan dio proslave kineske lunarne nove godine.

Izvor: CRI

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.