S obzirom na situaciju sa COVID-19 virusom, Osječki taxi još jednom pokazuje da je tu za svoje sugrađane i zaposlenike!

Preporuke HZJZ su da se ne okuplja više od 5 ljudi na istom mjestu kako bi se spriječilo širenje virusa te upravo savjetuju da se izbjegavaju gužve.

Ukoliko ste baš primorani ići na posao, kod liječnika ili u nabavku preporučujemo korištenje Osječkog taxija koji se za COVID-19 virus opremio sredstvima za dezinfekciju.

Svako vozilo dezinficiraju dva do tri puta temeljito iznutra i izvana, te se redovito prozračuje prostor vozila. U svakom vozilu moći ćete pronaći sredstvo za dezinfekciju ruku, te vozače u rukavicama.

Uz pomoć Saponije Osijek, Osječkom taxiju osigurane su velike količine sredstva za dezinfekciju kako bi zaštitili svoje zaposlenike i putnike.

Direktor Osječkog taxija Ivica Klobučar kaže: „Zdravlje i sigurnost naših putnika i vozača je uvijek na prvom mjestu, te smo se pripremili za ovaj virus na vrijeme. Svi naši vozači dobili su upute da putnike smjeste u stražnju klupu iza sjedala suvozača, kako bi udaljenost bila što veća i rizik od prenošenja virusa što manji. Dok većina poslodavaca otpušta zaposlenike, Osječki taxi uvijek uz njih i u ova krizna vremena.“

Iako direktno pogođeni gospodarskim utjecajem virusa, ne najavljuju otkaze jer imaju povjerenja u nadležne institucije, Grad i Županiju, da će naći rješenje kako olakšati ovaj period svim poduzetnicima.

Osječki taxi možete naručiti 0-24 sata na 031 200 200 ili putem aplikacije, bez straha od povećanja cijene prijevoza! – stoji u Priopćenju.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.