Aktivnosti Izviđačkog kluba Javor Osijek u doba COVID-19:

Tradicionalni EKO TJEDAN trebao je započeti 21. 3. s prvim danom proljeća, trebali su imati volonterske akcije uređenja našeg okoliša, izlete, krativne radionice i edukativna predavanja o održivom ravoju. No, to nisu mogli, pa su donijeli odluku da će EKO Tjedna biti, ali na virtualan način. I tako je započela izviđačka virtualna EKO priča, koja nije stala nakon tjedan dana već traje svaki dan.

Već deset dana članovi osječkog Izviđačkog kluba Javor svakodnevno savladavaju izviđačke izazove koje dobiju od svojih voditelja.

Ono čemu se najviše raduju je Svjetska izviđačka smotra na internetu koja se održava svake godine u istopadu. S obzirom na situaciju, izviđače od 3.-5. travnja čeka specijalno izdanje Svjetske izviđačke smotre na internetu (JOTI) na kojoj će se izviđači i voditelji kroz zabavu i upoznavanje izviđača iz svih krajeva svijeta moći educirati o sigurnosti na internetu, vodstvu, zdravlju i blagostanju. Također, na platformi će se održati i izviđački talent show.

Osječki javorovci nastavljaju biti aktivni s izviđačkim izazovima u doba korone, naravno odgovorno, vodeći brigu o sebi, o drugima i o društvu.

Zahvaljuju svima koji poštuju mjere zaštite, te svima žele da čim prije ovaj virus nestane i da se šatori čim prije podignu za izviđačka logorovanja.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.