Medicinski stručnjaci iz kineskog grada Wuhana su u subotu održali video konferenciju s kolegama na Medicinskom sveučilištu Upstate Državnog sveučilišta u New Yorku (SUNY-a), dijeleći iskustva o liječenju i prevenciji.

Konferenciju je ugostio Lawrence Chin s Medicinskog sveučilišta Upstate SUNY-a, a pridružilo joj se preko 90 liječnika u New Yorku.

Dvije strane su razmijenile mišljenja o temama koje uključuju rano prepoznavanje, ranu dijagnozu, slikovne preglede, uporabu lijekova, hormonsku terapiju, imunološku prilagodbu, razmjenu plazme i liječenje ekstrakorporalnom membranskom oksigenacijom.

Bolnice u Wuhanu su, kao jedno od glavnih bojišta u borbi protiv Bolesti COVID-19, sakupile bogato iskustvo u kliničkom liječenju koje bi željeli raspraviti i podijeliti s američkim kolagama, rekao je Hu Xu, predsjednik Ujedinjene bolnice Medicinskog fakulteta Tongji Sveučilišta znanosti i tehnologije Huazgong.

To je bila osma video konferencija koju je održala ova bolnica iz Wuhana, koja je podijelila iskustva liječenja bolesti COVID-19 sa sveučilištima i bolnicama iz zemalja koje uključuju Njemačku, Nizozemsku i Švicarsku.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.