Pink Floyd odlučili su svoje zagorjele fanove razveseliti u doba koronavirusa. Po uzoru na Radiohead i Metallicu, bend je najavio seriju YouTube koncerata, a niz otvara koncertni film “Pulse” iz 1995. U narednim tjednima, Pink Floyd otkrit će javnosti neviđene i arhivirane materijale koji će se moći besplatno gledati.

Prijenos možete gledati na kanalu Pink Floyd – YouTube danas, 17. travnja, od 18 sati.

“Želimo vam sve najbolje i nadamo se da ste i vi i vaše obitelji na sigurnom u ovim teškim vremenima. Dok su mnogi vezani uz svoje domove, mi nastavljamo normalno objavljivati, u nadi da ćemo vam dati interesantne i zabavne slike, glazbu i video snimke koje će vam pomoći da lakše prolazite kroz ovo”, najavili su seriju objava tako Pink Floydi na svom Facebooku.

Za danas je priređen koncertni film “Pulse” iz 1995. Snimljen je 20. listopada 1994. na koncertu u Earls Courtu za vrijeme turneje “The Division Bell Tour”.

Prvi je to video koji sadrži cijeli “The Dark Side of the Moon” te sadrži neke od originalnih snimki koje su se koristile kao vizualne komponente za koncerte 1970., u vrijeme njihovog najuspješnijeg albuma.

Inače, David Gilmour za vrijeme karantene obrađuje pjesme Leonarda Cohena uz pomoć svoje obitelji. Naime, dva klasika neponovljivog kantautora odsvirao je za vrijeme live stream eventa njegove žene, koja promovira novu knjigu “Theater for Dreamers”.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.