Kina će ubrzati obnovu poslovanja tvrtki za komercijalni promet uz redovitu prevenciju i kontrolu epidemije radi promicanja oporavka i oslobađanja potencijala potrošnje.

Mjere će biti poduzete za smanjivanje transakcijskih troškova tvrtki, unapređenje korporativnih kreditnih usluga, optimizaciju plaćanja i okoliša nagodbi, podršku rastu kreditne potrošnje i povećanje dijeljenja podataka, stoji u cirkularnom pismu koje su zajednički objavili Ministarstvo trgovine i kineski div za kartično plaćanje UnionPay Kina.

Lokalne trgovinske vlasti su potaknute na rad s podružnicama UnionPaya Kina radi pomoći tim tvrtkama nizom ciljanih i fleksibilnih programa radi poticanja vitalnosti potrošnje i stvaranje snažnog domaćeg tržišta.

Kina je poduzela niz mjera za poticanje potrošnje dok slabi epidemija bolesti COVID-19, kao što je izdavanje potrošačkih kupona, pokretanje kupovnih festivala i proširenje kanala prodaje.

Tijekom petodnevnih praznika za Prvi svibanj je prosječna dnevna prodaja maloprodajnih poduzeća pod nadzorom Ministarstva trgovine narasla 32,1 u odnosu na prethodne praznike za Dan metenja grobova u travnju.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.