Treća sjednica 13. saziva Nacionalnog odbra Svekineskog narodnog političkog savjetodavnog vijeća je u četvrtak poslijepodne započela u Velikoj dvorani naroda u Pekingu.

Xi Jinping i ostali kineski čelnici su u četvrtak izrazili žalost zbog života koje je odnijela bolest COVID-19. Pridružili su se Nacionalnom odboru Svekineskog narodnog političkog savjetodavnog vijeća kako bi odali tihu počast mučenicima koji su umrli u borbi protiv bolesti COVID-19 i sunarodnjacima koji su izgubili živote u epidemiji.

Wang Yang, predsjednik Nacionalnog odbora Svekineskog narodnog političkog savjetodavnog vijeća je predstavio radno izvješće političkim savjetnicima koji su se okupili kako bi raspravili o domaćim političkim, gospodarskim i društvenim pitanjima te uputili prijedloge.

Ovaj politički skup je zbog pojave koronavirusa odgođen za preko dva mjeseca.

Predloženi dnevni red godišnjeg zasjedanja uključuje saslušanje i raspravu o izvješću o radu Stalnog odbora Nacionalnog odbora Svekineskog narodnog političkog savjetodavnog vijeća i izvješću u tome kako su obrađeni prijedlozi članova Nacionalnog odbora Svekineskog narodnog političkog savjetodavnog vijeća nakon prethodnog zasjedanja.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.