Tijekom veljače 2020., u Ogranku Industrijska četvrt Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek započelo je ugodno druženje uz tečaj pletenja koji je vodio gospodin Petar Pavković, inače umirovljenik.

Nažalost, pandemija je prekinula tečaj, a voditelj koji, dakle, i sam pripada rizičnoj skupini, mahom boraveći u zatvorenom, nastavio je plesti predmete za unuke, prijatelje i humanitarne udruge. Osim radosti stvaranja, pletenje je odlična terapijska metoda u periodu kada smo zatvoreni u svoje domove.

U nadi da će se uobičajen život što prije vratiti te da će se nastaviti tečaj pletenja, organizirana je izložba radova nastalih u spomenutom periodu, a kao poticaj svima da se pridruže u kreativnom stvaranju.

Povodom Dječjeg tjedna, u srijedu, 7. listopada 2020. godine s početkom u 17.00 sati, u Ogranku Industrijska četvrt Gradske i sveučilišne knjižnice bit će upriličeno otvorenje izložbe pletenih radova autora Petra Pavkovića.

Otvorenje izložbe bit će održano uz pridržavanje svih epidemioloških mjera zbog COVID-19 pandemije uz ograničenje broja prisutnih.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.