Kineski međunarodni uvozni sajam pozitivno promiče integraciju internetskih i fizičkih sadržaja

Treći Kineski međunarodni uvozni sajam će se početkom studenog održati u Šangaju. Prema riječima iz kineske Glavne carinske uprave u Pekingu, Šangajska carinska uprava je unaprijedila optimizaciju i nadogradnju sustava za izložbe na trećem Kineskom međunarodnom uvoznom sajmu te prvi puti provodi carinjenje bez papira i pozitivno promiče integraciju internetskih i fizičkih sadržaja, a do sada su u Kinu već ušli izlošci vrijedni 8.7 milijuna američkih dolara .

Prema riječima iz kineske Glavne carinske uprave je uprava radi osiguravanja visoke kvalitete Kineskog međunarodnog uvoznog sajma, na osnovi iskustva iz prijašnje 2 godine, prema zahtjevima organizatora i učesnika izložbi optimizirala mjere podrške te će nastaviti podržavati prekograničnu u e-trgovinu.

Prema zahtjevima kontrole i prevencije epidemije i s ciljem jačanja kontrole sigurnosti je Glavna carinska uprava otkazala postupak odobravanja životinjskih i biljnih proizvoda i hrane koji nemaju karantenske dozvole. Za one koji su dobili dozvole je Glavna carinska uprava ovlastila Šangajsku carinsku upravu i ostale relevantne carinske uprave za provođenje postupka odobravanja.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.