Nastavak prekogranične suradnje između Hrvatske i Srbije – na planu medija kroz dobrosusjedske odnose: U sam početak 21. vijeka ulazimo zajedničkim emisijama putem Radijskog mosta Osijek – Sombor = OSSO! Na kraju svakog mjeseca tijekom vikenda (petak-subota) možete slušati emisije u programima dvije partnerske stanice/postaje, Radio Mačkamama – Osijek, Republika Hrvatska & Novog Radio Sombora – Sombor, Republika Srbija. U prvoj, “pilot”-emisiji (subota, 26. prosinca 2020., u 09.00 sati, a u istom terminu nadalje, svake posljednje subote u mjesecu), u uvodu na oba internet radija imat ćete priliku poslušati najave, vama svima hvala na pažnji i jednako tome, suradnji:

******

Pilot emisija:

Linkovi najsveobuhvatnijeg portala u Regiji  ‘Vaš omiljeni radio’ na kojima ćete moći (i putem aplikacija na vašim telefonima, kao i računalima – lap top uređajima) da slušate emisije Radio most Osijek – Sombor OSSO, bilo gde da se nalazite u gradu ili u svijetu:

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-hrvatska/143-radio-mackamama-osijek.html

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html

I da, svakako da ne izostavimo ni blistavu činjenicu: Ova emisija jednako je dobar medijski produžetak i konekcija dugogodišnjih veza između bratskih gradova, Osijeka i Sombora!

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.