U sklopu projekta “Vrata spačvanskog bazena – Izgradnja i opremanje Bioekološko-edukacijskog centra Virovi” Grad Otok, Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Vukovarsko-srijemske županije organiziraju edukaciju za vodiče/animatore za rad na programima:
– škola u prirodi
– vođenja poučnim stazama
– biciklističkih tura
– veslačkih tura (kanui, kajaci, drveni čamci)
– animacije tijekom vožnji brodom.

Ukoliko volite aktivan boravak u prirodi, rad s ljudima, nove izazove i želite unaprijediti svoje vještine onda je ovo prilika za Vaš stalni ili povremeni posao! Prijaviti se možete na sve ili samo neke od predloženih programa.

Centar za posjetitelje „Bioekološko-edukacijski centar Virovi“ trenutno je u završnoj fazi izgradnje i opremanja te se planira njegovo otvaranje u travnju 2021. Za potrebe rada Centra želimo osigurati mrežu osposobljenih vodiča/animatora koji će biti angažirani kroz stalni ili povremeni posao za rad s posjetiteljima.

Edukacija će sadržavati teoretske i praktične prezentacije o prirodnim i kulturnim znamenitostima područja, sigurnosnim savjetima, vođenju posjetitelja, osnovama eko i ciklo turizma, veslanja, rada s učenicima i posjetiteljima.

Dvodnevni trening održat će se u Bioekološko-edukacijskom centru Virovi prema sljedećem rasporedu:
Subota 20.3.2021. od 10:30 do 14:30 sati
(škole u prirodi i vođene ture poučnom stazom)
Nedjelja 21.3.2021. od 10:30 do 14:30 sati
(biciklizam, veslanje i ture brodom)

Za sudjelovanje na edukaciji možete se prijaviti ovdje. Rok za prijave je 10.3.2021. Broj sudionika je ograničen.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.