Vodstvo KPK održava sastanak kako bi proučio ekonomski rad

Politbiro Središnjeg odbora Komunističke partije Kine (CCP) održao je u petak sastanak kako bi proučio i analizirao trenutnu ekonomsku situaciju i s tim povezan rad.

Sastankom je predsjedao Xi Jinping, generalni tajnik Središnjeg odbora KPK.

Iako je kinesko gospodarstvo dobro započelo ove godine, s novim napretkom u visokokvalitetnom razvoju, na sastanku se naglasilo da ekonomske podatke u prvom tromjesečju zemlje treba promatrati dijalektički i da je trenutni gospodarski oporavak još uvijek neuravnotežen dok su temelji nije čvrst.

Na sastanku je istaknuta važnost preciznog razumijevanja nove faze razvoja, pune primjene nove razvojne filozofije i ubrzanja uspostavljanja nove razvojne paradigme.

Kina bi trebala voditi makro politike precizno, održavajući njihov kontinuitet, stabilnost i održivost, rečeno je na sastanku.

Zemlja će promicati reforme i otvaranje, optimizirati razvojno okruženje za privatni sektor i dalje ubrzati izgradnju različitih platformi za otvaranje na visokoj razini.

Prema sastanku, veliku važnost uvijek treba dati prevenciji i suzbijanju epidemija te se moraju uložiti napori u promicanje cijepljenja u zemlji.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.