Huaweijevo rješenje 5GtoB želi “osvijetliti” 1000 pametnih tvornica

Kineski telekomunikacijski div Huawei objavio je u subotu plan da “osvijetli” 1.000 pametnih tvornica svojim rješenjem 5GtoB, nastojeći ubrzati kineski proces industrijalizacije.

“Nakon više od dvije godine korištenja, 5GtoB je riješio mnoge kritične točke u tehnologiji i industrijskoj ekologiji”, rekao je Ryan Ding, izvršni direktor Huaweija i predsjednik njegove IT poslovne grupe. “Neke ćemo demonstracijske lokacije transformirati u modele koji se mogu umnožiti u velikoj mjeri. Radit ćemo s našim partnerima iz cijelog industrijskog lanca kako bismo osvijetlili 1.000 pametnih 5G tvornica.”

Ding je ranije rekao da Huawei, gradeći se na iskustvu u povezivanju, računanju i digitalizaciji industrije, surađuje s operaterima i ostalim industrijskim partnerima na razvoju rješenja 5GtoB, koje je rješenje za prodaju, poslovanje i usluge u jednom koraku.

Kina pridaje veliku važnost razvoju strategije “5G + industrijski Internet”, koja se spominje u izvješću o radu središnje vlade već četiri uzastopne godine.

Prema Kineskoj akademiji za informacijsku i komunikacijsku tehnologiju, Kina ima više od 1.100 projekata u strategiji “5G + industrijski Internet”, pokrivajući 22 industrije, uključujući cement, automobile, petrokemiju, čelik, rudarstvo i naftna polja.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.