Zemlje Srednje i Istočne Europe pozitivno su ocijenile mehanizam suradnje između Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe

“Mehanizam suradnje Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe učinkovit je kanal koji pruža više mogućnosti i koji je omogućio uspostavljanje većeg broja platformi za suradnju između tvrtki iz Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe”, rekli su predstavnici ministarstva, trgovačka udruženja i tvrtke. Srednja i istočna Europa tijekom šestog sastanka Zajedničke trgovinske komore Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe održanog 8. lipnja u gradu Ningbo. Na sastanku se također razgovaralo o industrijskoj suradnji, suradnji srednjih i malih poduzeća i drugim aktualnim temama.

Šef poljske uprave za ulaganja i trgovinu Krzysztof Drynda rekao je da sustav suradnje Kine i srednje i istočne Europe pruža mogućnosti tvrtkama iz srednje i istočne Europe u poljoprivredi i hrani, informacijama i tehnologiji, automobilima, strojevima itd.

Predsjednik Privredne komore BiH za vanjsku trgovinu Ahmed Argeric rekao je da će, kao jedan od osnivača Zajedničke gospodarske komore Kine i Srednje i Istočne Europe, Gospodarska komora BiH aktivno podržati izgradnju Zajedničke gospodarske komore Kina i Srednja i Srednja Europa te Istočna Europa i pozivaju na globalnu suradnju.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.