Dan Mjesnog odbora Sarvaš

Zamjenik gradonačelnika, Dragan Vulin, sudjelovao je na svečanom obilježavanju Dana Mjesnog odbora Sarvaš i crkvenog goda Župe Rođenja svetog Ivana Krstitelja. Tako su prvo položeni vijenci kod spomenika poginulim braniteljima ispred mjesnog odbora Sarvaš u čijim je prostorima poslije održana svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora Sarvaš. Zamjenik gradonačelnika u uvodnom je govoru podsjetio na sve realizirane projekte u 2020. godini čija je ukupna vrijednost bila 99.841,77 kuna od planiranih 100.000,00 kuna, a čime je osigurana javna rasvjeta u Dravskoj ulici, izgrađena parkirališta te sanirani cestovni prilazi i nerazvrstane ceste, s naglaskom na Borovsku ulicu. Osim spomenutog, prošlogodišnja sredstva uložena su i za održavanje otvorenih oborinskih kanala u Dravskoj ulici i održavanje zelenih površina na lokaciji Lovački dom i staza uz Staru Dravu.

Kao poticaj daljnjem razvoju MO Sarvaš, Vulin je najavio i programe za aktualnu godinu koji iznose čak 277.200,00 kuna. Navedena sredstva utrošit će se za održavanje nogostupa, javnu rasvjetu, izgradnju dječjeg igrališta, nabavu urbane opreme, i za uvijek aktualno održavanje zelenih površina i otvorenih oborinskih kanala.
Svečani program obilježavanja Dana MO Sarvaš nastavljen je kuhanjem fiša i paljenjem krijesa, dok će se sutra održati svečana sveta misa, a cijeli program zaokružit će se boćarskim turnirom u subotu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.