Tera Tehnopolis: nagrade za ideje, inovacije i poslovne planove

U osječkom Tehnologijsko-razvojnom centru Tera Tehnopolisu uručene su nagrade osvojene na Međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor/INOVA održanoj u studenom prošle godine. Izložba je zbog pandemije bila virtualna, a održana je pod geslom PROBLEM=PRILIKA.

Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR/INOVA 2020. održana je virtualnim putem od 11. do 13. studenoga 2020. godine, pod geslom „PROBLEM = PRILIKA“. Prošlogodišnji GRAND PRIX za najbolji poslovni plan osvojila je studentica Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, Ika Josipa Liptak za poslovni plan Proizvodnja maslaca i prerađevina od oraha i bundevinih sjemenki. GRAND PRIX za najbolju inovaciju 2020 osvojio je inovator Miroslav Špiranović iz tvrtke 2M division j.d.o.o., za inovaciju Distancer 2M. Ostale posebne nagrade koje su sudionici osvojili su nagrade za najbolju COVID inovaciju, gastro inovaciju, najinovatoricu, uspjeh u cirkularnoj ekonomiji, ključnim razvojnim tehnologijama te najboljeg inovatora juniora.

TERA Tehnopolis je organizirala i EIT Food Big Brand Bootcamp Osijek 7. i 8 lipnja 2021. godine. U sklopu svečane dodjele nagrada za sudionike izložbe BUDI UZOR/INOVA 2020., TERA Tehnopolis organizirao je i dodjelu certifikata za sudionike događaja EIT Food Big Brand Bootcamp Osijek, kao i dodjelu certifikata za sudionike u programu razmjene Erasmus za mlade poduzetnike.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.