Članak u Xinjiangu osuđuje licemjerje antikineskih “kulturnih proizvoda”

Razvojni istraživački centar Xinjianga je u četvrtak objavio članak koji prokazuje licemjernost inozemnih protukineskih “kulturnih proizvoda” povezanih sa sjeverozapadnom kineskom Autonomnom regijom Ujgura Xinjiang.

U posljednjih nekoliko godina su neke protukineske snage iz inozemstvu proizvele niz protukineskih “kulturnih proizvoda” koji uključuju romane, filmove, dokumentarce, crtane filmove, predstave i video igre, a imaju loš utjecaj na međunarodnu zajednicu, priopćio je centar u članku naslovljenom “Fikcija i fantazija – licemjernost inozemnih protukineskih kulturnih proizvoda povezanih sa Xinjiangom”.

Takvi inozemni protukineski “kulturni proizvodi” su stvoreni kako bi obmanuli čitatelje i slušatelje kombinirajući sve vrste “užasnih stvari” kako bi izazvali suosjećanje, dodaje se.

Zapadne protukineske snage koje predvode Sjedinjene Američke Države, pod krinkom “širenja kulture”, globalno blate Xinjiang s namjerom obmanjivanja stranaca koji nisu svjesni istine. Njihova sredstva i motivi su ružni i zli, navedeno je.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.