48. Kolonija kipara naivaca Ernestinovo

Kiparska kolonija počinje 02.08.2021., te traje do 07.08.2021.
Nakon dugoročnih razmišljanja i nadanja kako će se situacija sa epidemijom koronavirusa ipak stabilizirati obavještavamo vas kako će se zbog još uvijek vrlo aktualne pandemije i strogih propisa ovogodišnja Kolonija kipara naivaca Ernestinovo održati u znatno izmijenjenim okolnostima, a sve s ciljem očuvanja zdravlja ljudi i povoljne epidemiološke situacije. Situacija s epidemijom virusa COVID – 19 na nacionalnoj te globalnoj razini još je uvijek vrlo neizvjesna, iako je puno povoljnija nego u susjednim zemljama.
Nažalost još uvijek nije u razmjerima pogodnima za održavanje velikih manifestacija koje okupljaju velik broj posjetitelja i sudionika. Kolonija kipara naivaca Ernestinovo je velika i kompleksna manifestacija, s mnoštvom različitih kulturno-umjetničkih i društveno-zabavnih sadržaja, koje iziskuje dugoročne pripreme, znatna ljudska i financijska sredstva te na ograničenom prostoru okuplja iznimno velik broj ljudi.
Zdravlje i sigurnost naših posjetitelja, sudionika i svih ostalih koji su uključeni u organizaciju manifestacije nam je najveći prioritet.
Uzmemo li u obzir sve aspekte kolonija (raznolikost i brojnost sadržaja i programa) te trenutnu situaciju sa epidemijom korona virusa te rizike koje dolaze s njom, donijeli smo odluku da se ove godine neće odviti večernji zabavni program (koncerti i nastupi) kao niti sportska i društvena događanja.
Stoga će se u sklopu programa 48. Kolonije kipara naivaca Ernestinovo održati isključivo rad kipara naivaca i slikara po mjerama i preporukama epidemiološke službe, kako bismo tradiciju nastavili.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.