O.K. CLUB – ”TO JE TVOJ SVIJET”

Predstavljamo novi singl ”To je tvoj svijet”.

Ovom pjesmom O.K. CLUB obilježava 40+ godina u glazbi (sviranje, kompozitorski rad).

Band u zadnje 4 godine djeluje kao rock trio. Autorski repertoar koji sviraju uživo je uglavnom sa studijskih albuma ”Sad je pravo vrijeme” (2008)  i ”Mačkamama” (2010).

Pjesmama ”Alkohol”(2018), ”Moja cura” 2019. okreću se jednostavnom rock izričaju koji je dobro prihvaćen od strane publike i radijskih postaja.

Riječ je o ”malom rock’n’roll bandu” s pedigreom ( Cadillac…),najbolja predgupa velikim imenima moto-susreta, nema ih po novinama i ne love top liste, nego se vrte zbog kvalitete pjesama.

”To je tvoj svijet ” je jednostavna rock pjesma sa vrlo jasnom porukom.  Glavni lik pjesme u prvoj kitici gleda u ogledalo, u drugoj skrušeno moli, u trećoj se obraća mladima ”na kojima svijet ostaje”.

Realizirana je u studiju Željka Nikolina u veljači 2021.

Vizualizaciju su povjerili prijatelju, Nenad Nenoos Barinić, vrhunski je strip crtač, strastveni biker, predsjednik SMK Golubica i čest gost naših živih nastupa.

OK club su: Zoran Mrvica Stjepanović-bass+vokal, Josip Bauernfreund-gitara i Berislav Crnković-bubnjevi+vokal. U studiju ekipa je proširena, Željko Nikolin- sintisajzeri i Damir Vojvodić- gitara.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.