PLANTaža: Predstavljanje mozaika u čast Branku Mihaljeviću

Predstavljanje mozaika Branku Mihaljeviću održat će se u nedjelju 19.rujna 2021. godine s početkom u 11:30 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića.

Drugu godinu zaredom Udruga PLANTaža odaje hommage eminentnim osječkim ličnostima.

Nakon što je prošle godine predstavljen mozaik u spomen na Branka Lustiga u atriju kina Urania, ove godine nastavljaju s projektom Urbane intervencije Mozaik/Pločica.

Uz plesni performans Plesnog Studia Shine predstaviti ćemo mozaik kojeg je izradio naš poznati akademski umjetnik Nikola Faller.

Udruga PLANTaža djeluje na području grada Osijeka od 2014. godine te je do sada uspješno provela 130 projekata/akcija na polju promicanja kulture, umjetnosti, društvenog poduzetništva, zaštite okoliša i održivog razvoja. Među najznačajnijim svakako su projekti Urbane intervencije koji razvijaju i populariziraju „uličnu“ umjetnost (street art) na nekoliko gradskih lokacija. Edukativni projekti u suradnji s osnovnim i srednjim školama MOSS – Mobilna solarna stanica i Zelena školica, društveno poduzetnički projekt Osječka knedla te Međunarodni dan jazza.

Udruga PLANTaža trenutačno broji 43 člana i 25 aktivnih volontera a započeli smo s provedbom dva projekta financirana sredstvima Europske Unije.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.