1.1 C
Osijek
Četvrtak, 9 veljače, 2023.
Naslovna strana Novosti Predloži ime maskote NK Osijek

Predloži ime maskote NK Osijek

Bijelo-plava obitelj uskoro će postati brojnija za još jednog člana!

Po uzoru na mnoge svjetske i europske klubove uskoro će i NK Osijek dobiti svoju maskotu, a budući da se tražila poveznica kluba, grada i šire regije, izbor je pao na kunu. Kuna spada u porodicu zvijeri i simbolizira “zvijeri na terenu“ kakvima želimo gledati igrače, a uz to prisutna je u klupskom grbu, pojavljuje se na grbu županije, a uz Slavoniju je povezana povijesno budući da se u ranom Srednjem vijeku porez plaćao izvorno kožama kune. Uz to, sama činjenica je od toga potekao naziv i hrvatske valute Kune sugerira plemenitost.

Predloži ime

Oko ideje za maskotu nije bilo puno dileme, a njezino ime nešto je što će prepustiti na izbor vjernim navijačima. Stoga pozivaju da u prvom krugu (do 16. listopada) u formu u nastavku upišete svoj prijedlog imena nove klupske maskote. Za drugi krug odabrat će deset najboljih prijedloga, a navijači svojim glasovima odlučiti koje će biti ime nove maskote Bijelo-plavih.

Nagrade predlagatelju pobjedničkog imena

Ovim putem pozivaju sve navijače da se uključe u izbor imena klupske maskote, a sve koji odaberu ime koje će u finalnom krugu dobiti najviše glasova nagradit će bijelo-plavim poklon paketom i fotografiranjem s novom klupskom maskotom.

Podnesi prijedlog: NK Osijek

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.