Velike aukcijske kuće debitiraju na 4. CIIE

China International Import Expo (CIIE) po prvi je put uspostavio odjel za kulturne relikvije i umjetnost. Velike aukcijske kuće debitirale su na četvrtoj iteraciji izložbe u nadi da će privući kineske kolekcionare.

Sotheby’s predstavlja izbor remek djela umjetnika među kojima su Claude Monet, Marc Chagall, Alberto Giacometti, Yayoi Kusama i Zhang Daqian. Radovi služe kao izvanredni primjeri opusa svakog umjetnika, koji se proteže desetljećima i prelazi kontinente.

Izložena remek-djela dostupna su za kupnju putem privatnih rasprodaja, nudeći kolekcionarima alternativni kanal prodaje aukcijama i zadovoljavajući sofisticiranije i raznolikije ukuse kineskih kolekcionara, rekao je Sotheby’s.

Christie’s, još jedna poznata aukcijska kuća, također predstavlja niz remek djela istočnjačkih i zapadnih umjetničkih titana, uključujući Francesca Guardija, Camillea Pissarra, Marca Chagalla i Zhang Daqiana.

Izložba nudi kolekcionarima u Kini priliku da procijene i steknu vrhunska djela kultnih istočnjačkih i zapadnih umjetnika, rekla je Rebecca Yang, predsjednica Christie’s China.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.