Centralni komitet KPK-e održao simpozij o gospodarskom radu s osobama koje nisu članovi KPK-e

Centralni komitet Komunističke partije Kine (KPK-e) je održao simpozij s osobama koje nisu članovi KPK-e kako bi zatražio njihove komentare i sugestije o gospodarskom radu.

Xi Jinping, generalni sekretar Centralnog komiteta KPK-e, je 2. prosinca predsjedao simpozijem i održao važan govor.

Budući da unutarnja i vanjska gospodarska situacija ostaje složena, Kina će nastaviti podržavati temeljni princip težnje napretku uz osiguranje stabilnosti te potpuno, točno i sveobuhvatno implementirati novu filozofiju razvoja i ubrzati uspostavu nove razvojne paradigme, rekao je Xi.

Uložit će se nastojanja u unapređenje reformi i cjelokupnog otvaranja, promicanje visokokvalitetnog razvoja i koordiniranje kontrole bolesti COVID-19 s gospodarskim i društvenim razvojem te će se staviti jednak naglasak na razvoj i sigurnost. Također će se, tijekom priprema za 20. Nacionalni kongres KPK-e, nastojati poboljšati dobrobit ljudi i održati društvena stabilnost, rekao je Xi.

Xi je pozvao osobe koje nisu članovi KPK-e da se usredotoče na slabe kineske karike u znanosti i tehnologiji i provedu istraživanja o ključnim pitanjima, uključujući postizanje vrhunca otpuštanja ugljičnog dioksida i ostvarenje ugljične neutralnosti te digitalno gospodarstvo, kako bi dali konstruktivne komentare i prijedloge te promicali provedbu mjera.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.