‘Karolina’ iz Kine vodi hrvatsku delegaciju: Naprijed, ‘vatreni’

Jiayi Wei asistentica je hrvatske delegacije na Zimskim olimpijskim igrama, govori hrvatski i obožava Modrića. ‘Njegova vrhunska kontrola čini igru ugodnijom za gledanje, kaže simpatična Kineskinja.

Pozdrav svima, ja sam Karolina iz Kine, asistentica hrvatske delegacije na Zimskim olimpijskim igrama 2022. godine u Pekingu. Velika mi je čast snimiti video za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, kao obožavateljica ‘vatrenih’, svaki put me osnaže važi izuzetni nastupi i nova povijest koju ste stvorili. U novoj sezoni nadam se da ćete nastaviti vjerovati u sebe i postići sjajne rezultate. Naprijed Hrvatska, naprijed ‘vatreni’, govori Kineskinja Jiayi Wei.

‘Karolina’ je velika zaljubljenica u ‘Lijepu našu’, a odlično govori hrvatski jezik i volonterka je našim članovima delegacije u Zhangijakouu. Naravno, prva su joj ljubav ‘vatreni’, a to je sve prenijela i na naše olimpijce te im je od velike pomoći u ovoj situaciji u Kini.

Najdraži nogometaš joj je, naravno, Luka Modrić.

Njegova vrhunska kontrola čini cijelu igru ​​ugodnijom za gledanje. Kao što je jednom rečeno, zna “čitati igru” i s tim se potpuno slažem. Istodobno, ono što me najviše pokrenulo bila je njegova nevjerojatna snaga volje. Njegova upornost i naporan rad na nogometnom terenu uvijek su me inspirirali – govori o svom najdražem nogometašu.

Izvor: 24sata

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.