Tko je prijetio ministrici Nataši Tramišak?

Slučaj ministrice regionalnoga razvoja i fondova EU-a Nataše Tramišak jedna je od tema u političkim krugovima. Prijetnje je, kako je potvrdila, prijavila policiji, a iz Vlade kažu da o tome nisu ništa znali. O cijeloj aferi priopćenjem se oglasio Zvonimir Savić, posebni savjetnik premijera za ekonomiju. Premijer Andrej Plenković rekao je da je cijela situacija bizarna. I u Saboru se o prijetnjama žestoko polemiziralo.

Govoreći o prijetnjama ministrici Nataši Tramišak, premijer Andrej Plenković rekao je da aspolutno nikakvog pojma o tim prijetnjama nije imao.

Cijela ta situacija mi je ekstremno bizarna. Ne znam je li ikada bila situacija da netko od članova Vlade ima informaciju da mu se prijeti, a da se to ne deklarira meni kao premijeru ili ministru unutarnjih polova ili policiji. Meni na dnevnoj bazi prijete,  postoji jasna procedura. Jedna jako čudna, neobična situacija. Pozvao sam ministricu Tramišak u utorak, nakon što sam iz medija saznao da uopće postoji takav neki scenarij u kojem se insinuiralo da je moj savjetnik, a i njen, na nju vršio neki pritisak. To su takve nebuoze da je meni to bilo bizarno čitati. Kasnije kada sam razgovarao i s njim i s njom, s njim mi je sve jasno, s njom mi baš nije jasno, rekao je premijer Andrej Plenković.

Nije bilo riječi o smjeni ministrice

Na pitanje što misli zašto ranije nije pričala o tome je rekao da je valjda osjećaj da to nije nešto bitno, ali očito je, kaže bitnije nego što je izgledalo ako je došlo do medija. Kazao je da će to pitanje staviti na dnevni red i da će biti raspravljeno, a o smjeni ministrice još nisu razmišljali.

Sigurno neće ostati na ovome, ovo je jedna od najbizarnijih situacija koja se ikada ikome dogodila, rekao je.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.