Očekuje se da će privremene bolnice u Šangaju primiti više od 70 000 pacijenata

Otprilike 47 700 kreveta je postavljeno u brojnim novoizgrađenim privremenim bolnicama u Šangaju, dok je još 30 000 pripremljeno, budući da grad ne štedi napore u obuzdavanju posljednje ponovne pojave bolesti COVID-19.

Ukupno su određene 62 privremene karantenske lokacije u hotelima, stadionima, izložbenim centrima i centrima za obuku, rekao je Gu Honghui, zamjenik glavnog tajnika općinske vlade.

Gu je rekao kako se novi pozitivni slučajevi moraju odmah staviti u karantenu i primiti odgovarajuće liječenje u određenim ustanovama.

Svi odjeli u najvećoj gradskoj privremenoj bolnici u Šangajskom novom međunarodnom izložbenom centru su ušli u upotrebu i mogu primiti gotovo 15.000 ljudi zaraženih bolešću COVID-19, priopćila je općinska uprava.

Ukupno 2 218 pripadnika medicinskog osoblja iz 11 medicinskih ekipa, uključujući jednu iz Šangajskog dječjeg medicinskog centra, je stacionirano u bolnici. Prvo gradsko karantensko područje za roditelje i djecu također je počelo s radom od ponedjeljka navečer, a bolnica je tog dana primila oko 4000 pacijenata.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.