Bespilotna vozila pomažu u dostavi zaliha u Šangaju

Nedavno je mobilna kabinska bolnica u Šangaju predstavila inteligentno bespilotno vozilu za dostavu zaliha. Maksimalno opterećenje te vrste bespilotnog vozile je 400 kilograma, čime će pružiti snažno jamstvo za pravovremenu isporuku materijala tijekom razdoblja prevencije i kontrole epidemije.

1 KOMENTAR

  1. Inače se bavim tom vrstom isporuke i znam kako se uz sve postojeće načine prijevoza robe danas s pojavom novih tehnologija nameću različiti novi sustavi transporta u lancu opskrbe. Glavni cilj logistike je upravljanje prostorom i vremenom tako da je tok u opskrbnome lancu najefektivniji. Konkretno,
    napredak tehnologije bespilotnih letjelica poklopio se s revolucijom digitalnih fotoaparata (prvi potrošački digitalni fotoaparat objavljen je 1994.). Konvergencija ove dvije nove tehnologije tijekom ranih 2000-ih i u ranim 2010-ima rezultirala je jeftinijim i pouzdanijim bespilotnim letjelicama s većim nosivostima koje su bile kvalitetnije, raznovrsnije, manje i lakše. Stoga su dronovi stekli korisničke baze u profesionalnim okruženjima, od poljoprivrede do prikupljanja podataka i slika, praćenja prirodnih resursa. Kao zaključak da uputim pohvalu na odličnim tekstovima koji se svakodnevno mogu pročitati na stranici Priče s dalekog istoka.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.