Predsjednik MOO-a napisao pismo u kojem je zahvalio volonterima igara u Pekingu 2022.

Predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Thomas Bach je u četvrtak u pismu izrazio zahvalnost i divljenje svim volonterima koji su služili tijekom Zimskih olimpijskih i paraolimpijskih igara u Pekingu 2022.

“Želim izraziti našu duboku zahvalnost i divljenje svima vama, volonterima Pekinga 2022. Možete biti ponosni na činjenicu da je Peking ušao u povijest kao prvi grad na svijetu koji je bio domaćin ljetnog i zimskog izdanja olimpijade, a bili ste važan dio pisanja ovog velikog poglavlja u olimpijskoj povijesti”, rekao je predsjednik MOO-a.

Foto: VCG

Foto: VCG

“Vaša istinska naklonost i strast prema olimpijskim igrama koju ste svi pokazali nas uistinu dira u srce. Sportaši su to osjetili, svi mi u olimpijskoj zajednici to smo osjetili i zauvijek smo vam zahvalni”, nastavio je.

“U ime cijele olimpijske zajednice, kažem: hvala vam, dragi volonteri, na vašem velikom doprinosu velikom uspjehu Zimskih olimpijskih i paraolimpijskih igara Peking 2022. Vaši osmijesi su zagrijali naša srca.”

1 KOMENTAR

  1. U modernom društvu volonterski angažman potiče se i vrednuje kao jedan od ključnih pokretača razvoja socijalnog kapitala, a volonteri imaju neprocjenjivu ulogu u oblikovanju kohezivnog i stabilnog društvenog okruženja. Zemlje razvijene demokracije poznaju različite organizacije i institucije koje promoviraju i podržavaju dobrovoljni angažman građana za opće dobro.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.