Kinesko Ministarstvo trgovine povećalo opskrbu potrepštinama u regijama s ponovnom pojavom bolesti COVID-19

Kinesko Ministarstvo trgovine ne štedi napore kako bi povećalo opskrbu svakodnevnim potrepštinama za regije u kojima se ponovno pojavio COVID-19, priopćilo je u četvrtak Ministarstvo trgovine.

Ministarstvo prevozi robu iz različitih lokacija u pogođene regije kako bi osiguralo stalnu opskrbu svakodnevnim potrepštinama, rekao je glasnogovornik ministarstva Gao Feng na tiskovnoj konferenciji.

Do srijede je 12 regija na razini pokrajine, uključujući Unutarnju Mongoliju, Liaoning, Zhejiang i Fujian, dostavilo Šangaju 27 808 tona povrća, 850 tona riže i brašna, 500 tona mesa i jaja i 6,18 tona instant rekao je.

Kako bi pomoglo područjima koja su suočena s pooštrenim mjerama prevencije bolesti COVID-19 je ministarstvo povećalo prijevoz poljoprivrednih proizvoda iz susjednih regija na razini pokrajine, rekao je Gao.

Kako se bliži praznik rada, ministarstvo je pozvalo lokalne regije da dodatno povećaju opskrbu svakodnevnim potrepštinama kako bi zadovoljili potražnju stanovnika tijekom praznika, rekao je.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.