Xi naglasio potrebu za izgradnjom osnovnih podatkovnih sustava i poboljšanjem upravljanja administrativnim podjelama

Kineski predsjednik Xi Jinping pozvao je u srijedu na napore za ubrzanje izgradnje osnovnih podatkovnih sustava i poboljšanje rada na administrativnim podjelama.

Xi, također generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK-e) i predsjednik Središnjeg vojnog povjerenstva, poziv je uputio predsjedavajući 26. sastankom središnjeg povjerenstva za produbljivanje sveukupne reforme.

Xi, također predsjedavajući povjerenstva, istaknuo je važnost temeljnih podatkovnih sustava u nacionalnom razvoju i sigurnosti, potaknuvši na napore za očuvanje nacionalne podatkovne sigurnosti, zaštitu osobnih podataka i poslovnih tajni te osnaživanje realnog gospodarstva učinkovitijim prometom i korištenjem podataka.

Država će ojačati centralizirano i jedinstveno vodstvo Centralnog komiteta KPK u radu povezanom s administrativnim podjelama, osigurati solidno cjelokupno planiranje i spriječiti neregulirane i neuredne radnje, rekao je Xi.

Također je istaknuo važnost izgradnje sustava ocjenjivanja znanstvenog i tehnološkog osoblja koji je orijentiran na inovativnost, sposobnost i doprinose.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.