Za promet se zatvara dio južne osječke obilaznice

Zbog radova na obnovi kolnika za promet se zatvara dio južne osječke obilaznice, ceste DC2 u zoni od čvorišta Elektroslavonija do nadvožnjaka Istok. Privremena prometna regulacija bit će na snazi do 7. studenog 2022. godine.

Time kreću radovi na obnovi kompletnog sjevernog kolničkog traka obilaznice koji će se izvoditi po dionicama. „Počinju radovi na južnoj obilaznici između čvorišta Elektroslavonija i Južnog predgrađa u duljini 750 metara. Kompletan se promet vozila s te dionice preusmjerava obilazno”, rekao je u našem programu voditelj Odjela za tehničke poslove u osječkoj ispostavi Hrvatskih cesta Željko Lijić. Privremena prometna regulacije vozače s južne obilaznice usmjerava preko čvora Elektroslavonija, nerazvrstanom cestom, prema Ulici Južno predgrađe pa opet na obilaznicu i obrnuto.

Uvod je to u kompletnu obnovu starog kolnika osječke južne obilaznice. „Ugovoreni su radovi za ukupnu dionicu od 19 kilometara od čvorišta Josipovac do čvorišta Nemetin”, rekao je Lijić koji je vozače pozvao na to da uspore vožnju u zoni radova i poštuju privremenu prometnu signalizaciju. Apelirao je na oprez i strpljenje te najavio da će o dinamici radova na idućim dionicima obilaznice pravodobno izvješćivati javnost.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.