Stjepan Birović novi je predsjednik Obrtničke komore Osječko-baranjske županije

Stjepan Birović, vlasnik obrta za pogrebničke djelatnosti „Prizma“ iz Donjeg Miholjca, novi je predsjednik Obrtničke komore Osječko-baranjske županije. Za sljedeći četverogodišnji mandat (2022.-2026.) izabran je krajem prošloga tjedna na konstituirajućoj sjednici Skupštine županijske Obrtničke komore.

Novi predsjednik komore, Stjepan Birović rođen je u Požegi 1958. godine. U obrtništvo ulazi 1994. godine kada otvara obrt za pogrebničke djelatnosti, cvjećarstvo i ugostiteljstvo koji bez prekida radi i danas. U obrtu je zaposleno pet djelatnika. Od prvih dana aktivan je u Udruženju obrtnika Donji Miholjac, te je od 1999. godine sve do sada obnašao funkciju predsjednika Udruženja obrtnika tog grada. U svom dosadašnjem radu u komorskom sustavu, osim predsjednika Udruženja bio je i član Upravnog odbora Obrtničke komore Osječko-baranjske županije, član Skupštine Hrvatske obrtničke komore, predsjednik Nadzornog odbora Hrvatske obrtničke komore, član Odbora za financije Hrvatske obrtničke komore, jedan je od utemeljitelja Sekcije pogrebnika pri Hrvatskoj obrtničkoj komori, a bio je i predsjednik te sekcije. Dobitnik je priznanja Hrvatske obrtničke komore „ Zlatne ruke“.

Na konstituirajućoj sjednici Skupštine Obrtničke komore Osječko-baranjske županije za potpredsjednika je izabran Tomislav Vukadin, predsjednik Udruženja obrtnika Đakovo. ( Radio Osijek)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.