U Shenzhenu završen međunarodni sajam kulturne industrije

Foto: VCG

U Shenzhenu, u južnoj kineskoj pokrajini Guangdong, u ponedjeljak je završen 18. Kineski međunarodni sajam kulturne industrije (u Shenzhenu).

Izloženo je više od 100 000 kulturnih proizvoda, a više od 4 000 investicijskih i financijskih projekata za kulturnu industrije predstavljeno je i potpisano na sajmu. Ukupan broj sudionika na glavnoj lokaciji sajma, podlokacijama i pratećim aktivnostima premašio je 2 milijuna.

Ovogodišnji Kineski međunarodni sajam kulturne industrije, koji je započeo 28. prosinca, odvijao se istovremeno na fizičkim lokacijama i putem interneta. Glavna lokacija sajma nalazila se u Svjetskom izložbenom i kongresnom centru Shenzhena, sa šest izložbenih dvorana na površini od 120 000 četvornih metara. Ukupno 2532 vladina izaslanstva, kulturne ustanove i poduzeća sudjelovala su osobno, dok je još 870 institucija i poduzeća sudjelovalo na sajmu putem interneta.

Ukupno 300 inozemnih kulturnih institucija i poduzeća iz 30 zemalja i regija sudjelovalo je na sajmu, a mnoge strane kulturne institucije i poduzeća u Kini sudjelovala su kako bi predstavila kulturni turizam, kulturno obrazovanje, kulturnu umjetnost i kreativnost te druge povezane projekte i proizvode.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.