CMG predstavila postavu i istaknute tehnološke inovacije Gale za Blagdan proljeća

Kineska medijska grupa (CMG, eng. China Media Group) u ponedjeljak je na tiskovnoj konferenciji predstavila istaknute tehnološke inovacije i službenu postavu voditelja Gale za Blagdan proljeća 2023. Objavljeni su i ovogodišnji promotivni video spotovi za dizajn scene i maskote. Wang Xiaozhen, potpredsjednik CMG-a, prisustvovao je na događanju.

Jiang Wenbo, član uredništva CMG-a, objasnio je primjenu znanstvenih i tehnoloških inovacija u Gali za Blagdan proljeća i rekao da će u potpunosti pokazati plodonosna postignuća CMG-a u izgradnji strateškog obrasca “5G+4K/8K+UI” i opsežnom korištenju novih tehnologija, kao što su 4K/8K, UI i XR, za kontinuirano promicanje integracije i inovacije u “misli, umjetnosti i tehnologiji”.

Xu Guangwen, direktor CMG-ovog centra za umjetničke programe, rekao je da je ekstravagancija od četiri i pol sata koja uključuje ples, jezik, dramu, borilačke vještine, akrobacije i druge vrste programa pažljivo organizirana te nastoji koristiti inovativni dizajn za predstavljanje novog doba i novogodišnje atmosfere.

Ovogodišnja scenografija gala programa utjelovljuje koncept “Man Ting Fang”, koji je preuzet iz naslova kineskog klasičnog književnog djela te znači “cvijeće potpuno cvjeta u cijelom vrtu”.

Umjetnička instalacija iznad glavne dvorane studija, inspirirana evolucijom i rekonstrukcijom cvjetne strukture s četiri latice, osim što je ukorijenjena u estetici kineske civilizacije, također odražava prisutnost modernih dizajnerskih koncepata.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.