Edukacija za poduzetnike: Miris kao marketinški alat

Osječko-baranjska županija pokrenula je u rujnu 2022. godine novi projekt besplatne edukacije za poduzetnike i sve one koji su uključeni u poslovni svijet, a koji žele razvijati svoja znanja i poslovne vještine, unaprijediti pristup poslu i poslovnoj organizaciji te ostvariti bolje rezultate poslovanja, nazvan „Poduzetnički obzor“. U okviru „Poduzetničkog obzora“ održano je do sada šest seminara koji su bili izvrsno prihvaćeni. Poduzetnici su pohvalili zanimljive i aktualne teme, konkretne informacije i nova znanja koja su stekli, kao i međusobno povezivanje i umrežavanje.

Nakon božićne i novogodišnje stanke, Županija nastavlja s organiziranjem besplatnih seminara, a sljedeći u nizu je seminar pod nazivom „Miris kao marketinški alat“.

Marketing mirisa praksa je korištenja ugodne arome za poboljšanje ugleda tvrtke, poboljšanje korisničkog iskustva i povećanje prodaje. Smirujući miris unutar poslovnog sastanka može ljude održati mirnijima. Miris koji potrošaču izaziva sretno sjećanje može učiniti sretnije iskustvo kupnje. Marketing mirisom može povećati promet i utjecati na to koliko vremena kupci provode u trgovini. Svrha radionice je upoznati polaznike s utjecajem prirodnih mirisa u svrhu poboljšanja poslovne komunikacije, prodaje, atmosfere i radne učinkovitosti na poslu, predstaviti primjere kreiranja mirisnih logotipa te dati savjete za poboljšanje fokusa i amortizacije stresa na radnom mjestu – aromaterapija za zaposlene.

Seminar će se održati 20. siječnja 2023. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4, Osijek, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13 sati. Predavač je Anamarija Pažin Morović, mag oec, aromaterapeut i wellness manager.

Za sudjelovanja na ovom seminaru potrebno je popuniti i poslati obrazac prijave koji se nalazi na web stranicama Županije u okviru projekta „Poduzetnički obzor“ najkasnije do 18. siječnja ove godine.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.