Kineska medijska grupa i Makao započeli novi krug suradnje

Svečanost obilježavanja autorizacije Kineske medijske grupe (CMG-a, eng. China Media Group) za emitiranje njezinih vrhunskih programa u Posebnoj upravnoj regiji Makao i medijske suradnje na sportskim događajima održana je u ponedjeljak u Pekingu, označavajući početak novog kruga suradnje između dvije strane.

Na svečanosti su između ostalih prisustvovali izvršni upravitelj Posebnog upravne regije Makao Ho Iat Seng, predsjednik CMG-a  Shen Haixiong i Yang Wanming, zamjenik ravnatelja Ureda za poslove Hong Konga i Makaa Državnog vijeća.

Ho je rekao da će CMG-jevi premium programi omogućiti stanovnicima Makaa da bolje razumiju povijesni proces kineskog puta u modernizaciju, dodajući da će Makao u potpunosti implementirati duh 20. Nacionalnog kongresa Komunističke partije Kine i vjerno provoditi načelo “jedna zemlja, dva sustava.”.

Shen je istaknuo da će serija vrhunskih CMG-jevih programa, usredotočenih na 20. Nacionalni kongres KPK-e biti emitirana na mandarinskom kineskom i kantonskom u Makau, što će pomoći lokalnim sunarodnjacima da bolje razumiju goleme promjene u domovini te kontinuirano jačati njihovo povjerenje u svjetliju budućnost.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.