U središnjoj Kini održan nacionalni projekt zapošljavanja sa 120 000 ponuđenih radnih mjesta

Posebna sjednica nacionalnog projekta zapošljavanja započela je u četvrtak u središnjoj kineskoj pokrajini Hubei, pozivajući korporativne i industrijske čelnike na održavanje prezentacija i odlazak na putovanja poznatim sveučilištima kako bi tražiteljima posla pružili kvalitetne informacije o zapošljavanju.

Zajednički su domaćini događanja Kineska medijska grupa (CMG, eng. China Media Group), Povjerenstvo za nadzor i upravljanje državnom imovinom Državnog vijeća, Ministarstvo obrazovanja, Ministarstvo ljudskih resursa i socijalne sigurnosti, Savez komunističke mladeži Kine, Ministarstvo znanosti i tehnologije i Svekineski savez žena, a privukao je 20 000 poduzeća i očekuje se da će osigurati više od 120 000 radnih mjesta.

CMG-jeva internetska video platforma Yangshipin udružila se sa Službom ljudskih resursa Državne razvojne i investicijske korporacije te su iskoristile CMG-jeve platforme i kanale i integrirale resurse za zapošljavanje državnih i privatnih poduzeća kako bi pomogle u izgradnji veza između ponude i potražnje radnih mjesta.

Nacionalni projekt zapošljavanja, prvi put održan 2020. godine, okupio je ukupno 44 000 registriranih tvrtki, koje su pružile više od 3,7 milijuna radnih mjesta i primile više od 21 milijun životopisa, a više od 500 tvrtki sudjelovalo je u internetskim pregovorima o zapošljavanju.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.